juni 28, 2017

Big Data training

Big Data training met internationaal erkende certificering.

Het thema Big Data staat wereldwijd sterk in de belangstelling omdat er nog nooit zulke hoeveelheden data beschikbaar zijn geweest en nog nooit zo snel nieuwe data werden geproduceerd door mensen en sensoren.

Big Data is niet alleen groot, maar ook complex, gevarieerd en in real-time. Zowel de data-infrastructuur als de huidige kennis onder informatici is veelal ontoereikend om met Big Data om te gaan.

Wil je leren wat Big Data inhoudt en wat de mogelijkheden van Big Data zijn om jouw businessuitdagingen te lijf te gaan? Wil je een overzicht van diverse relevante Big Data strategieën, systemen en architectuurprincipes? En ben je op zoek naar een internationaal erkende certificering op het gebied van Big Data? De Big Data training geeft antwoord op deze en meer vragen.

Resultaat van de opleiding

Na deze driedaagse Big Data opleiding:

  • ken je de grondbeginselen van Big Data,
  • weet je welke Big Data analysestrategieën er zijn,
  • ken je de principes van algoritmen en Big Data analytics,
  • heb je basiskennis van Big Data architectuurprincipes en
  • heb je basiskennis van Big Data systemen.

Internationaal erkende certificering

Met het Big Data Foundation certificaat toon je aan dat jouw kennis van Big Data voldoet aan de internationaal erkende normen die aan Big Data specialisten gesteld worden.

De Big Data Foundation opleiding is geaccrediteerd door het International Software Quality Institute (iSQI). iSQI is een toonaangevend en onafhankelijk certificeringsinstituut dat jaarlijks ruim 15.000 professionals certificeert in meer dan 90 landen en in 10 talen.

Met het Big Data Foundation certificaat ben je gecertificeerd volgens de ISO normen 9001 (Quality Standard) en 17024 (Certified Certification Body). De Big Data Foundation certificering is leveranciersonafhankelijk. Het lesprogramma is ontwikkeld door vooraanstaande Big Data experts.

Doelgroep

Deze opleiding is bestemd voor alle professionals die in hun werk te maken hebben met grote hoeveelheden data en die een gedegen theoretische en praktische basis willen leggen op het gebied van Big Data.

Wij denken hierbij aan Big Data projectmanagers, Business Intelligence (BI) managers en -consultants, IT managers, business development managers, data analisten, business analisten, datawarehouse analisten, informatie architecten, marketing (technology) managers, marketing (intelligence) managers en innovatie managers.

Inschrijven en meer informatie

Neem contact op voor meer informatie, een uitgebreide brochure of om je in te schrijven met  (030) 877 35 60 of info@timaf.nl.